Regelen

Een bouwwerk, een uitbreiding van je bedrijfspand, reclame aan je gevel. Het zijn allemaal zaken waar je een vergunning voor aanvraagt. Dat doe je bij het Omgevingsloket. Maar als ondernemer regel je nog veel meer. Lees hier hoe.

Regel een vergunning

Een bouwwerk, een uitbreiding van je bedrijfspand, reclame aan je gevel. Het zijn allemaal zaken waar je een vergunning voor aanvraagt. Dat doe je bij het Omgevingsloket van de Omgevingsdienst De Vallei.

Ga naar Omgevingsdienst De Vallei

Regel een locatie

Groeit jouw bedrijf uit zijn jasje? Of ben je op zoek naar een goede locatie om je bedrijf te vestigen? Misschien is een kavel op één van onze bedrijventerreinen een goed idee. Bekijk welke stappen je moet doorlopen om een kavel te kopen in de gemeente Ede.

Lees verder

Regel personeel

In je zoektocht naar geschikt personeel zijn wij je graag van dienst. Onze uitvoeringsorganisatie WerkgeversServicepunt (WSP) Regio Foodvalley ondersteunt je bij het vinden van een werknemer die bij jouw bedrijf past. Maak nader kennis met het WSP.

Lees verder

Regel een duurzaam bedrijf

Wil je je bedrijf verduurzamen? Bijvoorbeeld door het beter isoleren van je bedrijf of het aanleggen van zonnepanelen? Of wil je elektrisch rijden?

Meer lezen over duurzaam ondernemen

Regel belettering van je pand

De belettering van je pand is al aardig verouderd, of je wilt gewoon een upgrade geven aan jouw huisstijl. Tijd voor vernieuwing aan de buitenkant! Maar hoe pak je dit precies aan?

Lees verder

Regel een evenement

Het is altijd fijn als er iets te vieren valt. Zorg je ervoor dat je de juiste vergunning in huis hebt. Dan kan jouw feestje niet in het water vallen. Let op de laatste ontwikkelingen rond corona. Houd ook rekening met een langere doorlooptijd van de aanvraag.

Ga naar de evenementenvergunning

Bijstand voor zelfstandigen

Zelfstandig ondernemers kunnen bij tijdelijke financiële problemen ondersteuning krijgen. Meer informatie via de website van gemeente Ede.

Ga naar de website van gemeente Ede