Mei Fietsmaand: stimuleer fietsen naar werk

Regio Foodvalley ziet graag zoveel mogelijk medewerkers op de fiets en daarom kunnen bedrijven in de regio kosteloos meedoen met Love to Ride!

Love to Ride is hét fietsprogramma voor werkend Nederland. Het programma stimuleert om vaker de fiets te pakken en zo bij te dragen aan gezondere werknemers én een gezonder leefmilieu. Love to Ride draagt bij aan gezonder personeel, hogere productiviteit en retentie en lagere kosten voor verzuim én parkeren.

Themamaand mei

Via een intakeformulier bij de inschrijving worden er verschillende profielen aangemaakt en wordt iedere deelnemer op voor haar/hem passende wijze gemotiveerd. Vier keer per jaar wordt er door Love to Ride extra aandacht besteed aan het belang van fietsen via de themamaanden. In deze weken worden medewerkers extra geactiveerd en geënthousiasmeerd om vaker de fiets te pakken. In mei is de Nationale Fietsmaand.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie of wil je jullie organisatie aanmelden voor het fietsprogramma Love to Ride? Neem vrijblijvend contact op met Pieter Keeris via pieter.keeris@vision-share.nl. Wil je jouw organisatie en/of jezelf als fietser direct inschrijven op het platform van Love to Ride? Lees hier de handleiding! Via de website van Love to Ride kunnen werkgevers promotiematerialen vinden om het fietsen in hun organisatie te stimuleren.