Rollatorband.nl wint Edese Ondernemers Challenge 2021

Robin Captijn van Rollatorband.nl heeft de hoofdprijs van €2.000,- gewonnen bij de Edese Ondernemers Challenge 2021. De publieksprijs ging naar de Edese Minke Terwel met Atelier Revive en de pitchprijs naar Rianne Doller met Kick Ass Quilts. 

Op donderdag 10 maart werden de 5 prijzen verdeeld. De hoofdprijs van €2.000,- ging naar Robin Captijn met Rollatorband.nl omdat hij het beste ondernemersplan heeft geschreven. Er werden 3 aanmoedigingsprijzen van €1.000,- verdeeld aan Doede Scherphof met Levelup Gamified, Martine Groeneweg met Ontkopen en Rianne Doller met Kick Ass Quilts. Dit om hen aan te moedigen met door te gaan met hun innovatieve idee en om hiermee een positieve impact op de samenleving te maken. Naast de aanmoedigingsprijs won Rianne tevens de pitchprijs. De publieksprijs ging naar Minke Terwel met Atelier Revive. Zij verzamelde afgelopen periode de meeste stemmen op de website. Ook is haar een lidmaatschap bij impact ondernemers vereniging Impact Oost aangeboden.

De prijsuitreiking was op het gemeentehuis van de Gemeente Ede. De Challenge heeft als doel om ondernemers te stimuleren sociale impact te maken op de lokale samenleving.

De Edese Ondernemers Challenge startte afgelopen oktober. De ondernemers zijn begeleid in het ontwikkelen van hun plannen door middel van 5 trainingen en coaching. In deze periode is een hechte groep ondernemers ontstaan die elkaar weet te vinden en steunt.

Dit zagen we terug toen ze hun ondernemersplannen moesten inleveren en hun persoonlijke pagina op de website van de Ondernemerschallenge kregen voor de publieksstemming. Elkaar feedback geven, figureren voor een foto en helpen met het oefenen van hun pitch.

Voor de Pitch prijs werd tijdens de prijsuitreiking gestreden. Elke ondernemer kreeg 2 minuten het podium om een pitch te geven.  Deze werden beoordeeld door een Jury met daarin wethouder Jan Pieter van der Schans, voorzitter Impact Oost Peter van der Zande en Consultant van Spectrum Elan Jennie de Vreede. 

Naast de pitchen konden de bezoekers van de prijsuitreiking genieten van een inspiratie verhaal van Game Changer Arjen Boekhold en leerde zij meer over Impact Oost.