Omzien naar elkaar op Beursvloer Ede

Het kan echt iedereen overkomen. Door omstandigheden kom je in de armoede terecht. Je wordt ineens ernstig ziek. Of je voelt je eenzaam. Misschien vecht je tegen een verslaving of lukt lezen en schrijven niet goed. 

Ede kent vele (vrijwilligers)organisaties die omzien naar jou in zo’n situatie! Denk aan Inloopcentrum Meet-Inn, Koffieluitjes, Present, Dien je Stad, De Zonnebloem, Fietsmaatjes, Toon Hermans Huis, De Instap, Manege zonder Drempels. En velen van hen komen elk ander halfjaar naar Beursvloer Ede. 

Beursvloer Ede ziet de waarde van al deze (vrijwilligers)organisaties en wil hen graag ondersteunen zodat zij hun werk kunnen blijven doen. Deze ondersteuning bestaat niet uit geld maar uit kennis, handjes en materialen. Door hen te voorzien in wat zij missen, kunnen zij hun leden, cliënten en gasten weer beter bedienen. Wanneer wij omzien naar onze (vrijwilligers)organisaties zoals zij omzien naar inwoners van Ede die het moeilijk hebben, maken we samen Ede weer een beetje mooier. Daarom organiseren wij elk ander halfjaar het Beursvloer evenement.

We kunnen een heleboel woorden gebruiken om uit te leggen wat de Beursvloer nou precies inhoudt. Maar soms zegt een filmpje meer dan 1000 woorden. Vandaar deze animatie die kort en krachtig weergeeft waar het om draait.

Tijdens de afgelopen 4 edities zijn er op de Beursvloer zo’n 390 matches gerealiseerd die een maatschappelijke waarde van € 524.000 vertegenwoordigen. Dat betekent dat er elke week een match is uitgevoerd die op de Beursvloer tot stand is gekomen. Hoe gaaf!

Kom met jouw bedrijf naar de 5e editie van Beursvloer Ede op donderdag 5 oktober aanstaande. Maak een match met een (vrijwilligers)organisatie en draag zo een steentje bij. Door het delen van jouw expertise, het leveren van een paar extra handen bij een klus of activiteit (teambuilding) of door materialen te delen die je zelf niet meer nodig hebt? Simpel toch! En ook nog eens heel leuk!

Heb je als (vrijwilligers)organisatie een hulpvraag? Zorg dan dat je er 5 oktober aanstaande bij bent. Hulpvragen indienen kan tot en met 18 september aanstaande via onze website.

Meld je aan en tip andere ondernemers of organisaties in je omgeving. Samen maken we Ede nog mooier. Deelname is geheel gratis. Je aanmelden verplicht. Dit kan via onze website www.beursvloerede.nl

Beursvloer Ede

Angelique Ottens

Projectleider Beursvloer Ede