Je bent jong? Ondernemend? Start dan je eigen bedrijf in de Regio Foodvalley

Regio Foodvalley zoekt jonge ondernemers in de dop. Met Zomerondernemer maak je een start met je eigen bedrijf en ontwikkel je ondernemersvaardigheden in trainingen en workshops. In een gratis traject van zes weken samen met een groep andere zomerondernemers word je begeleid tot echte ondernemer.

Kickstart

Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die je helpen om jouw bedrijf tot een succes te maken. Daarnaast krijg je een businessmaatje: een ervaren ondernemer in de Regio Foodvalley die je nog een jaar lang tips en advies kan geven. ZomerOndernemer is een project om jongeren te boeien en te binden aan de regio en waarmee jij wordt voorbereid op een eigen onderneming, of een waardevolle toevoeging krijgt aan je CV.

Blended learning

De training is in de vorm van blended learning. Waar mogelijk zijn de trainingen face-to-face; dit wordt aangevuld met e-learning. De sterren staan goed dus we gaan ervan uit dat we elkaar – veilig – live kunnen ontmoeten. De driedaagse start 12 juli bij Labnest, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Trainingen en workshops worden afgewisseld met bezoeken aan lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. Het programma eindigt eind augustus met een feestelijke finale waarin ieder zijn of haar bedrijf presenteert.

Ben jij die ondernemer?

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon, werk of studeer je in de regio Foodvalley? Dan heb je nu de perfecte kans om je eigen onderneming te starten. ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!

Alle informatie, data en locaties vind je op dewebsite van ZomerOndernemen. Hier kan je je ook meteen aanmelden. 

Zomerondernemer is mogelijk dankzij subsidie van Regio Foodvalley, gemeenten: Ede, Wageningen, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Barneveld en de provincie Gelderland. Mede hierdoor is de training gratis!

> Oproep ondernemers:

Wil jij ook een bijdrage leveren aan ZomerOndernemer? Voor ZomerOndernemer 2022 zijn we op zoek naar inspirerende ondernemers, bedrijfsmaatjes en sponsoren. Help jongeren een succes te maken van hun onderneming door hen jouw bedrijf te laten zien, te sponsoren of te coachen.