Even kennismaken: Peter van Koesveld

Peter van Koesveld is onze nieuwe accountmanager. Op 15 september is Peter bij gemeente Ede gestart. We stellen hem even voor. 

Je gaat veel op bezoek bij ondernemers. Hoe drink jij je koffie?
Mijn koffie drink ik eigenlijk …. maar 1 keer per dag. Dat is natuurlijk enorm saai, maar toen ik net in de buitendienst zat bij mijn vorige werkgever heb ik afgeleerd om veel koffie te drinken. Elke klant zet met veel liefde zijn of haar koffie, maar ik heb destijds een keer 5 verschillende soorten koffie gedronken tijdens 5 afspraken en dat viel niet goed. Ik drink voornamelijk water, maar bij de eerste afspraak of op kantoor dus 1 keer koffie in de ochtend.

Wat is je eerste indruk van gemeente Ede?
Mijn eerste indruk is enorm goed! Wat een mooie dynamische afdeling en interessante onderwerpen allemaal. Het valt me vooral op dat je als gemeente overal bij betrokken bent en dat maakt het werk heel afwisselend. De regio ken ik vrij goed en het liefst ga ik de hele dag bij de ondernemers langs, dat is toch het mooie van deze functie. Je bent de oren en ogen van de gemeente en je wilt het liefst vanaf het begin betrokken zijn en worden. Ik merk ook dat er een enorme drive is om de ondernemers te willen helpen. Er speelt van alles in de regio FoodValley en dat vind ik zeer interessant!

Wat ga je precies bij gemeente Ede doen?
Mijn werkgebied zal met name de regio Noord-Oost-Ede zijn, dus de dorpen Lunteren, Harskamp, De Valk, Wekerom, Ederveen, Otterlo en het buitengebied. Daarnaast houd ik me bezig met een gedeelte communicatie omtrent Impactondernemen zoals bijvoorbeeld de Beursvloer en de OndernemersChallenge, maar ook met ons digitale Ondernemersmagazine en deze website ondernemen.ede.nl.