Een eigen bedrijf starten in je zomervakantie

Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Barneveld

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in een van de acht regio Foodvalley gemeenten: Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal of Barneveld? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen!

En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Dit jaar bieden we de training wegens corona anders aan: de training is nu in de vorm van blended learning, dat wil zeggen dat we elkaar zoveel als mogelijk ontmoeten en dit aangevuld, of als het niet anders kan, met e-learning. De driedaagse start eind juli, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Hier gebeurt het! In augustus zijn er wekelijks  bijeenkomsten (exacte data, tijden en locaties worden t.z.t. bekend gemaakt, dit ook i.v.m. corona). We bezoeken bedrijven, ontmoeten gastsprekers en businessmaatjes. Eind augustus is de kick out en eindpresentatie.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw  – in de juiste richting – jou helpen om van je leukste vakantiebaan ooit, een succes te maken. En ja er is ook nog ruimte voor vakantie.

Meer weten? Kijk op Zomerondernemer.nl/regio-foodvalley/.