Edese Ondernemerschallenge: geef je op!

Heb jij een idee om met je bedrijf een maatschappelijk probleem aan te pakken? Of heb je een idee en wil je weten hoe het uitbouwt tot een bedrijf? Doe dan mee aan de Edese Ondernemers Challenge! Je kan meedoen als zelfstandig ondernemer, als burger die ondernemer wil worden of als werknemer van een (goededoelen)organisatie die jou de ruimte geeft met een deelproject aan de Challenge mee te doen.

Hoe meer impactondernemers in Ede, hoe beter! Want hoe meer ondernemers en goede doelen een positieve bijdrage leveren aan de gemeente Ede, hoe meer we er met zijn allen op vooruit gaan. Daarom biedt de gemeente jouw organisatie of goede doel een gratis programma aan om een idee te ontwikkelen dat écht impact maakt. Je ontwikkelt een serieus plan, krijgt ondersteuning bij het aanscherpen van je verdienmodel en hulp bij het vermarkten van je idee. 

Meedoen levert je veel op:

Vergroot je netwerk

Door op een andere manier te werken aan je onderneming of goede doel, kun je je netwerk uitbreiden met interessante partijen. Je leert gelijkgestemde initiatiefnemers kennen en ontdekt wie geschikte samenwerkingspartners kunnen zijn.

Inspiratie en advies

Doe inspiratie op en ontvang professioneel advies tijdens de vijf praktische trainingen die het programma aanbiedt. Doe nieuwe inzichten op, ontdek nieuwe mogelijkheden om je doel te bereiken en maak stappen met de uitvoering van je initiatief.

Prijsuitreiking

De initiatieven die het grootste verschil maken, krijgen extra financiering om hun impact te vergroten. In totaal is er €7.000,- beschikbaar, die wordt verdeeld over de vijf beste initiatieven in 2 prijzen van €2.000,- en 3 prijzen van €1.000,-.

Meer informatie een aanmelden

Kijk op Edese Ondernemers Challenge voor meer informatie. Bekijk ook voorbeelden van deelnemers aan de Ondernemerschallenge in Groningen.