Doe mee aan de European Company Sport Games

Gaan jij en je medewerkers de sportieve strijd met elkaar aan tijdens de European Company Sport Games? Dit is een Europees breedtesportevenement van vier dagen. Een deel van het toernooi is straks in Ede. Inschrijven is al mogelijk!

De eerste editie van de European Company Sport Games vonden plaats in Eindhoven dankzij initiator Philips. Sport was voor Philips destijds een belangrijk middel om werknemers die uit heel Nederland kwamen te verbinden. Het evenement is sindsdien elke twee jaar georganiseerd en uitgegroeid tot een evenement met gemiddeld 5.000 werknemers uit meer dan 20 landen, 23 verschillende sporten én met een Olympisch getinte openings- en sluitingsceremonie.

Programma

Op het programma staan zowel teamsporten als individuele sporten, verdeeld  over verschillende niveaus en leeftijdscategorieën. Iedereen kan dus meedoen! Alle competities worden georganiseerd conform de EFCS-regels en elke deelnemer krijgt de kans om tenminste twee dagen te sporten. De tweejaarlijkse spelen bieden een aangename cocktail van sportcompetitie, sportbeleving en sociale contacten. Bovendien zorgen de spelen ervoor dat werkend Europa doelgericht in beweging komt en samen met collega’s een unieke (sport) ervaring beleven. Inschrijven is al mogelijk! Meer info: ecsgarnhem2022.com.