Doe jij mee met Hart voor Mantelzorg Ede?

Elk jaar, tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november, geeft welzijnsorganisatie Malkander extra aandacht aan mantelzorgers in de vorm van een evenement of attentie. Als bedrijf of organisatie uit de gemeente Ede kun je laten zien dat jouw organisatie "hart heeft voor mantelzorgers". In onderstaand filmpje legt Pascalle van Malkander uit hoe het werkt en hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Wist jij dat liefst 1 op de 3 Nederlanders boven de 16 jaar mantelzorger is? In gemeente Ede komt dat neer op zo'n 30.000 mensen die zorgdragen voor een naaste, familielid of hun partner. En dat circa 2.000 van hen aangeeft dat dit een zware belasting voor ze is? Stichting Malkander is de welzijnsorganisatie van de gemeente Ede en zet zich onder andere in voor mantelzorgers.

Door alle coronamaatregelen in de afgelopen periode is er extra veel druk bij mantelzorgers ontstaan. Daarom gunnen we hen iets extra's waar ze blij van worden en voelen dat ze gesteund en gewaardeerd worden. Hiervoor hebben we de actie 'Hart voor Mantelzorg Ede' opgezet en vragen hierbij jouw hulp. Doe jij mee?

Contact

Kortom: Heb jij 'Hart voor Mantelzorg', laat dat zien door een van onze boxen te vullen binnen de categorieën:

  • Tasty (bijvoorbeeld Vers schepijs, High tea, koffie met… of een verrassing in de box)
  • Active (bijvoorbeeld Bowlen, museumbezoek, workshop, etc.)
  • Relax (bijvoorbeeld Wellness, bioscoop, concert, etc.)

Je kunt ook een financiële bijdrage leveren voor deze campagne. Wij zorgen er dan voor dat er een leuke attentie namens jouw organisatie of bedrijf wordt toegevoegd aan de box.

Graag komt Malkander met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-208080.